Nieuwbouw of verbouwen zonder vertragingen en gedoe tussen leveranciers? Kies voor onze unieke alles-in-één-aanpak. Van afbouw tot afwerking. Of u nu kiest voor nieuwbouw of voor het verbouwen van u bestaande woning, bij zo’n project komt ontzettend veel kijken. Natuurlijk wilt u uw favoriete woonstijl en uiteraard een passende offerte binnen uw budget. Maar nog veel belangrijker is de manier waarop het project verloopt. Een verbouwing is een spannende, maar vaak ook stressvolle periode. Wij willen daar een fijne beleving voor u van maken. Als particulier bent u op zoek naar een partij die echt met u meedenkt.

Of het nu om een badkamer, keuken, raambekleding, wandafwerking of woonvloer gaat. Daarnaast is het fijn als u zeker weet dat uw leverancier afspraken nakomt en kwaliteit levert. Dit klinkt allemaal heel vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet.

Onze aanpak is ontwikkelt op basis van veel voorkomende aankoopproblemen. Van Landschoten is de geschikte partij voor u als u het volgende belangrijk vindt:

  • U houdt van maatwerk
  • Wij nemen graag alle tijd voor u en voor het uitzoekenvan een badkamer, keuken, vloer of afwerking.
  • U wilt geen volledige verbouwing in uw woning. Of het nou gaat om alleen de badkamer, keuken, vloer of afwerking, ook dan bent u van harte welkom.
  • Ontspannen door de bouwperiode heen. Dat verzorgen wij voor u.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Tel: (085) 0027795

Mail: info@vanlandschoten.nl